7/5/16

Collaret amb Mussol i braçalet!

Com ja us he comentat més d'una vegada, rebre un encàrrec fa molta il·lusió. La major part dels meus treballs sempre han estat per casa (per mi o per l'Abril), per regalar i algun encàrrec del cercle de persones més proper (familia, amics i feina). Però fa uns dies em va contactar la Paulina (que segeuix les meves aventures per Instagram) i va demanar-me si seria possible fer un encàrrec especial... No podeu imaginar la il·lusio que em a fer!!!

La veritat és que l'encàrrec em va semblar una cucada, i tenint en compte que era un tema que no havia treballat mai, he agrait molt la confiança dipositada. La Paulina es va trobar amb aquesta fotografia a Pinterest, i em va demanar si podia fer una cosa semblant:


Font: Pinterest

I després d'estudiar materials, tècniques i practicar una mica em vaig lleçar a la piscina.
Els materials utilitzats son:

- Boles de fusta de diferents tamanys. Les vaig trobar a la botiga on-line d'Innspiro.
- Fil de cotó, en aquest cas Natura Just Cotton de DMC i Safran de Drops (els meus fils de capçalera).
- Goma de cordó de color blanc.
- Ganxet del nº 3.
- Agulla llanera.
- Tisores.
- Moooolta paciència!!!! ;)

El principi va ser una mica desesperant... Forrar les boletes no és extremadament dificil però requereix de destresa... Així que abans de tot va tocar fer pràctiques i pendre apunts.




Un cop agafat el traç tot és més senzill i divertit! Vaig buscar el patró del ninotet de la idea original, però no el vaig trobar, així que vaig decidir improvisar i canviar el model per un Mussolet. El patró el vaig trobar a Ravelry, aquí us deixo l'enllaç.





I un cop forrades totes les boletes i acabat el mussolet va tocar posar fil a l'agulla per anar unint les peces! Aconseguint aquest resultat!!!



Espero que la Paulina i la seva nena puguin lluir el conjunt molt de temps!!

Una abraçada!

______________________________________________________

Como ya os he comentado más de una vez, recibir un encargo hace mucha ilusión. La mayoría de mis trabajos siempre han sido para casa (para mi o para Abril), para regalar y algunos encargos del circulo de personas más próximo (familia, amigos y trabajo). Pero hace unos días contactó conmigo Paulina (que sigue mis aventuras por Instagram) y me pidió si sería posible hacer un encargo especial.. No podéis imaginar la ilusión que me hizo!!!

La verdad es que el encargo me pareció una monada, y teniendo en cuenta que era un tema que no había trabajado nunca, agradecí la confianza depositada. Paulina se encontró esta fotografía en Pinterest y me pidió algo parecido.

Después de estudiar materiales, técnicas y practicar un poco me lancé a la piscina.

Los materiales utilizados son:

- Bolas de madera de diferentes tamaños. Las encontré en la tienda on-line de Innspiro.
- Hilo de algodón, en este caso Natura Just Cotton de DMC y Safran de Drops (mis hilos de cabecera).
- Goma de cordón de color blanco.
- Ganchillodel nº 3.
- Aguja lanera.
- Tjeras.
- Muuucha paciencia!!!! ;)

El principo fue un poco desesperante... forrar las bolitas no es extremadamente difícil pero requiere de destreza... Así que primero tocó hacer practicas y tomar notas.

Una vez cogido el tranquillo es más sencillo y divertido! Busqué el muñequito de la idea original, pero al no encontrar el patrón me decidí por hacer un cambio improvisado y tejer un Búho. El patrón lo encontré en Ravelry, aquí os dejo el enlace.

Una vez forradas las bolas y terminado el muñeco tocó utilizar la aguja para ir uniendo las piezas!!! Consiguiendo este resultado!!!

Espero que Paulina y su niña puedan lucir el conjunto mucho tiempo!!!!

Un abrazo!

2 comentaris: