9/1/19

Tallers de ganxet als centres cívics d'Igualada

[texto en castellano al final]

Comencem el 2019 amb força i també amb novetats.

Ja està disponible la programació dels Equipaments Cívics d'Igualada i dins de l'apartat de manualitats podreu trobar tres propostes meves! Com podreu veure son tres cursos monogràfics:

Fes el teu cistell de trapillo - Ideal per iniciar-se, aprendre el punt baix i teixir en circular. 2 sessions durant el mes de març a l'Espai Cívic Centre.

Xal de Primavera - Per que puguis lluir un xal fet per tu de cap a peus, i es que queden tan bé... 2 sessions durant el mes d'abril al Centre Cívic Fàtima.

Bossa de Xarxa - Per anar a comprar o per portar de bolso 😉. 2 sessions durant el mes de maig al Centre Cívic Fàtima.

Aquí teniu la informació detallada dels tallers, també la trobareu AQUÍ:


Espai Civic Centre

Centre Cívic Fàtima


Us deixo l'enllaç per poder consultar totes les activitats AQUÍ. També trobareu tota la informació sobre inscripcions, que haureu de fer als Equipaments Cívics a partir del 22 de gener.

Un animeu? 

Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!Empezamos el 2019 con fuerza y también con novedades. 

Ya está disponible la programación de los Equipaments Cívics d'Igualada y dentro del apartado manualidades podréis encontrar tres propuestas mías! Como podréis ver son tres cursos monográficos:

Haz tu cesto de trapillo - Ideal para iniciarse, aprender el punto bajo y tejer en circular. 2 sesiones durante el mes de marzo en Espai Cívic Centre.

Chal de Primavera - Para que puedas lucir un chal hecho por ti, y es que quedan tan bien... 2 sesiones durante el mes de abril en el Centre Cívic Fàtima.

Bolsa de Red - Para ir a la compra o llevarla como bolso 😉. 2 sesiones durante el mes de mayo en el Centre Cívic Fàtima.

Encontraréis la información detallada AQUÍ:

Os dejo el enlace para poder consultar todas las actividades AQUÍ. También encontraréis toda la información sobre las inscripciones, que tendréis que hacer en en los Equipaments Cívics a partir del 22 de enero.

Os animáis? 

Nos leemos en la próxima entrada del blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por estas manos inquietas sígueme en Facebook, Instagram i Twitter!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada