18/2/16

Diademes de princesa

Fa uns mesos vaig comprar un munt de fils Drops amb la intenció de fer un dels seus patrons. Era una samarreta de tirants per mi, però quant em vaig posar mans a l'obra no em va acabar de fer el pes... Així que vaig deixar els fils aparcats.

Un dels materials que vaig agafar es el Cotton Viscose, un fil molt brillant que no em va acabar d'agradar per treballs grans, però donant-hi unes quantes voltes vaig trobar una aplicació: Fer diademes!!!

L'objectiu, fer diademes no gaire gruixudes que serveixin per fer recollits senzills (les havia vist fa temps en una de les botigues del Rec.0 i una companya de feina que les porta va fer que ho recordès).

Al mateix temps he aprofitat per practicar punts nous, de manera que de moment porto 3 estils de diadema:



1.- Punt estrella o margarita.

2.- Roda de Catherine



3.- Punt piña gran


Tots els punts els he tret del llibre de la Sarah Hazell, tot i que per entendre el punt estrella vaig remenar per youtube per aclarir-me una mica.

La tècnica és sempre la mateixa, fer una cadeneta tan llarga com necessiti el nostre cap (tenint en compte que hi cosirem una goma que ens donarà certa flexibilitat) i teixir el nombre de files que ens agradi. 




Son treballs relativament ràpids (depedrà de la dificultat del punt escollit) i el resultat m'ha agradat. La meva preferida, de moment, és la teixida amb punt estrella, i la teva???



Fins aviat!!! Ens llegim!!!
___________________________________________

Hace unos meses compré un montón de hilos Drops para tejer una camiseta para mi, pero cuando empecé el trabajo no me gustó y lo dejé todo apartado.

Uno de los hilos que escogí fue el Cotton Viscose, un hilo muy brillante que no me gustó para trabajos grandes. Le dí vueltas al tema hasta que encontré una aplicación: Hacer diademas!!!

El objetivo, Hacer diademas no muy gruesas que sirvan para realizar sencillos recogidos (las había visto hace tiempo en las tiendas del Rec.0 y una compañera de trabajo que las lleva hizo que lo recordara).

Al mismo tiempo he aprovechado para practicar puntos nuevos. De momento llevo 3 estilos de diadema:


1.- Punto estrella o margarita.

2.- Rueda de Catherine

3.- Punto piña gran


Todos los puntos los he aprendido del libro de Sarah Hazell.

La técnica es siempre la misma, hacer una cadeneta tan larga como necesite nuestra cabeza (teniendo en cuenta que en los extremos coseremos una goma que nos dará cierta flexibilidad) y tejer el numero de filas que nos guste. 

Son trabajos relativamente rápidos (dependerá de la dificultad del punto) y el resultado me ha gustado. Mi preferida hasta el momento es la tejida con el punto estrella, y la tuya???

¡¡¡Hasta pronto!!! ¡¡¡Nos leemos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada