2/2/16

Bolso Grannys amb Natura XL de DMC

Com qui no vol la cosa ens hem plantat al mes de febrer... i jo aquí sense estrenar l'any nou al bloc, porser ja tocava, no?

Tinc algunes cosetes per ensenyar-vos i l'escollida per avui, amb molt color i aires de primavera, és... el Bolso Granny!!!

No és una invenció meva, el patró el vaig trobar remenant per Ravelry i és d'una ganxetaire que es diu Inga. Les instruccions estan el alemany o anglès i podeu descarregar el pdf des de Ravelry o des de la seva web.

Tenia una bossa plena de cabdells de Natura XL, alguns sencers i un munt de començats (de quant vaig fer la Sra. Girafa) i vaig pensar que seria ideal.

El material utilitzat és:

600 gr. aproximadament de Natura XL de DMC. La podeu trobar a la seva botiga on-line.
1 estisores
1 agulla llanera
Moooolta paciència per amagar cues de fil....

Per fer els 16 quadres he seguit al peu de la lletra les instruccions del patró.Per fer la unió dels quadres vaig optar per seguir una tècnica vista en un dels vídeos de Bluü, aquí us el deixo:


Un cop fets i units els quadres toca polir el treball... quina feinada!!!


Però finalment un resultat molt interessant...


Ja només falten les anses. En això he anat una mica per lliure, vaig mirar que fossin prou llargues com per posar la bossa creuada i vaig fer el gruix pensant en que fos còmode de portar (que no es clavessin les tires a l'espatlla...). Vaja una cadena de molts punts i després anar fent files amb punt baix. Un cop cosides les anses a la bossa vaig fer una volta més seguint tot el perímetre amb el mateix color utilitzat per unir els quadrets.

Amb moltes ganes d'estrenar-lo, i donant voltes a si m'hauré d'aventurar a cosir un forro, aquí teniu el resultat final!


Espero que us hagi agradat!!! Ens llegim!!!

__________________________________________________

Como quien no quiere la cosa nos hemos plantado en febrero... y yo sin estrenar el año nuevo en el blog, ya toca, no?

Tengo algunas cositas que enseñaros y la escogida para hoy, con mucho color i aires de primavera, es... el Bolso Granny!!!

No es una invención mía, el patrón lo encontré en Ravelry y es de una ganchillera que se llama Inga. Las instrucciones están en alemán o inglés y podéis descargar el pdf desde Ravelry o desde su web.

Tenía una bolsa llena de ovillos de Natura XL, algunos enteros y un montón de empezados (de cuando tejí la Sra. Girafa) y pensé que seria ideal.

El material utilizado es:

600 gr. aproximadamente de Natura XL de DMC. La podéis encontrar en su tienda on-line.
1 tijeras
1 aguja lanera
Muuucha paciencia para esconder las colas de hilo....

Para hacer los 16 cuadros he seguido al pie de la letra les instrucciones del patrón.

Para hacer la unión de los cuadros opté por seguir una técnica vista en uno de los vídeos de Bluü, lo tenéis arriba.

Para las correas he ido por libre, tenían que ser suficientemente largas par poder llevar el bolso cruzado y de un grueso cómodo. Una vez cosidas hice una vuelta perimetral con el mismo color utilizado para unir los cuadros.

Con muchas ganas de estrenarlo, y dando vueltas a si aventurarme a coser un forro, aquí tenéis el resultado final!

Espero que os guste!!! Nos leemos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada