1/5/16

Jersei d'estiu XL

Després d'un mes d'Abril amb poca activitat al bloc, comencem Maig mostrant-vos un projecte gran. Ja fa uns mesos vaig teixir un jersei d'estiu per l'Abril, seguint les instruccions de The Bluü Room, Tal com ens diu la Marta en el seu vídeo, és un patró molt fàcil d'adaptar, tant per talles com per els punts que es poden fer servir.

I així ho he fet. El punt arròs sempre m'ha agradat, és de fàcil teixir (tan sols s'ha de fer cadena multiple de 2 i alternar punt baix i punt alt) i vaig pensar que seria una opció fantàstica per adaptar el patró i fer un jersei per mi.




El material utilitzat és el següent:

450 grams de fil de cotó Drops Love You 5 color 117
150 grams de fil de cotó Drops Paris Color 43

Ganxet del nº 6

Agulla llanera.


Dos rectangles cosits que donen un resultat sorprenent!

La intenció era fer tot el jersei d'un mateix color, però vaig fer curt i vaig optar per fer l'esquena a ratlles combinant els dos colors. De fet davant i darrera son iguals, així que les ratlles poden anar als dos costats, però m'agraden més al darrera.



Espero que us agradi!!!
_____________________________________________________________

Después de un mes de Abril con poca actividad en el blog, empezamos Mayo mostrándoos un proyecto grande. Ya hace unos meses que tejí un jersey de verano para Abril, siguiendo las instrucciones de The Bluü Room, . Tal como nos dice Marta e su vídeo, es un patrón fácil de adaptar, tanto para las tallas como por los puntos que puedes utilizar.

Y así lo he hecho. El punto arroz siempre me ha gustado, es fácil de tejer (tan solo se tiene que hacer una cadeneta múltiple de 2 y alternar punto bajo y punto alto) y pensé que sería una opción fantástica para adaptar el patrón y hacer un jersey para mi.

El material utilizado es el siguiente:

450 gramos de hilo de algodón Drops Love You 5 color 117
150 gramos dehilo de algodón Drops Paris Color 43

Ganchillo del nº 6

Aguja llanera.

Dos rectángulos cosidos que dan un resultado sorprendente!

La intención era hacer el jersey de un mismo color, pero me quedé corta y opté por hacer la espalda bicolor. De hecho delante y detrás son iguales, así que las rallas pueden ir en ambos lados, pero me gustan más detrás.

¡Espero que os guste!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada