27/5/16

Girls Pinafore Dress convertit en samarreta

Tot i que m'agrada explorar i apendre coses noves i una miqueta més complicades, sempre va bé fer un projecte que resulti fàcil i agradable simplement per desconnectar una miqueta. Ravelry és un dels millors llocs on remenar i buscar, on sempre acabes trobant alguna cosa que s'adapta al que necessites. Així va ser com vaig descobrir el patró del Girls Pinafore Dress de Wooly Wonder Crochet.

El patró el trobareu en format vídeo de Youtube. És en anglès i està molt ben explicat i si no l'entens, cap problema, ja que amb les imatges es segeuix molt bé el procediment. 

En el meu cas vaig decidir fer una samarreta en lloc d'un vestit, vaja, vaig optar per fer menys voltes i ja està! Per altra banda vaig fer una petita modificació sobre la marxa, i un cop iniciades les files de punts alts vaig decidir tancar cada fila amb un punt ras enlloc de seguir fent el treball en rodó.



Per acabar vaig afegir un petit detall per donar un toc diferent a la samarreta i vaig teixir una papallona. Aquesta la vaig fent seguint el tutorial de Bluü.

Per una talla 3-4 anys el material utilitzat és el següent:

220 grams aprox. de Drops Love You 5 color 121
Un resto de Drops Paris de color verd per la papallona.
Ganxet del nº 5
Agulla llanera

En el meu cas vaig començar el treball amb una cadeneta de 80 punts.


El resultat queda força maco i és un treball ràpid i senzill.


Espero que us agradi!!!





Aunque me gusta explorar y aprender cosas nuevas y un poco más complicadas, siempre va bien hacer un proyecto que resulte fácil y agradable simplemente para desconectar un poco. Ravelry es uno de los mejores lugares para buscar, donde siempre terminas por encontrar alguna cosa que se adapta a lo que necesitas. Así es como descubrí el patrón del Girls Pinafore Dress de Wooly Wonder Crochet.

El patrón lo encontrareis en formato de Youtube. Está en inglés y está muy bien explicado y si no lo entiendes, ningún problema, ya que con las imagenes se sigui muy bien el procedimiento.

En mi caso decidí hacer una camiseta en lugar de un vestido, una cuantas vueltas menos y ya está! Por otro lado hice una pequeña modificación sobre la marcha, y una vez iniciadas las filas de puntos altos decidí cerrar cada vuelta con un punto raso en lugar de trabajar en redondo.

Para acabar añadí un pequeño detalle para dar un toque distinto a la camiseta y tejí una mariposa. Ésta la hice siguiendo el tutorial de Bluü.

Para una talla 3-4 años el material utilizado es el siguiente:

220 gramos aprox. de Drops Love You 5 color 121
Un resto de Drops Paris de color verde para la mariposa.
Ganchillo del nº 5
Aguja lanera

En mi caso empecé el trabajo con una cadeneta de 80 puntos. 

El resultado queda resultón y es un trabajo rápido y sencillo.

¡¡¡Espero que os guste!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada