16/6/16

Colorblock Top

Avui us explico qui ha estat el culpable d'estar tants dies sense publicar res. Fa cosa d'un mes em vaig liar a fer un altre jersei d'estiu per mi. Obviament aquest tipus de projectes són més llargs i, de vegades a mi se'm fan eterns... Però l'havia d'acabar si o si i per això no he fet res més durant els darrers dies.

El patró seleccionat el vaig trobar a ravelry i és de Patons. Al final us deixaré tots els ellaços. No és un patró complicat, de fet està indicat per principiants. Amb saber fer cadenetes i punts alts ho tens tot resolt!

Jo he optat per fer-lo amb el fil Drops Love You 6, un fil 100% cotó reciclat en color 111 violeta i 108 amatista. 


Espero que us hagi agradat! Ara hauré de començar a pensar en el proper projecte... 

Ens llegim!!!

Hoy os cuento quién ha sido el culpable de estar tantos días sin publicar nada. Hace cosa de un es me lié a hacer otro jersey de verano para mi. Obviamente este tipo de proyectos son largos y, a veces, se me hacen eternos... Pero lo tenia que terminar si o si y por esto no he hecho nada más en los últimos días.

El patrón seleccionado lo encontré en Ravelry y es de Patons. Al final os dejaré los enlaces. No es un patrón complicado, está indicado para principiantes. Con saber hacer cadenetas y puntos altos queda todo resuelto!

Yo he optado por hacerlo con hilo Drops Love You 6, un hilo 100% algodón reciclado en color 111 violeta y 108 amatista. 


Espero que os guste! Ahora tendré que pensar en el próximo proyecto... 

Nos leemos!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada