14/1/15

Més gorros i mitenes

I encara tinc més regals de Reis pendents d'ensenyar-vos.

Aquesta vegada la cosa va de gorros i mitenes, en concret els que vaig regalar a la Mare i a la Carla.

Per la Mare vaig seguir exactament les mateixes indicacions que pel conjunt que vaig fer per mi. Podeu veure tota la informació en aquesta entrada anterior. I aquí ho teniu!!!Pel conjunt de la Carla vaig optar per un model de gorro diferent. És el Flapper hat, el vaig trobar al Ravelry i em va agradar molt. Els plecs frontals li donen un aire diferent i divertit. En el meu cas, en lloc d'acabar el model amb una cinta hi vaig afegir un botó. Per les mitenes he seguit el mateix patró que vaig utilitzar en aquesta entrada. La llana utilitzada en aquest cas també és la Mondial Merino Plus. Pel color he optat per la gamma estampat camuflatge, com en el gorro de la Sílvia, però el codi 958 de tonalitats grises.
Si teniu curiositat us animo a posar en pràctica aquests patrons. Com podeu veure son gratuits i no tenen gaire dificultat, però en canvi el resultat és molt agraït!

I si us animeu i feu molts gorros podeu enviar-me les fotos del resultat a elganxetdelamarta@gmail.com o a la pàgina de Facebook.

Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada