21/6/15

Jersei d'estiu per l'Abril

L'estiu passat vaig teixir el meu primer jersei, inspirat en un patró de Lanas y Ovillos, us deixo l'enllaç aquí.

Per aquesta temporada també li volia fer alguna cosa a l'Abril, i vaig trobar la inspiració en un llibre de ganxet de la casa Phildar que em va regalar una bona amiga. Vaig escollir un jersei senzill i fresquet per poder aprofitar tot l'estiu. Per si teniu curiositat en trobar el patró us deixo les dades:

En el meu cas vaig seguir les instruccions per fer una talla 4 anys. El fil és Safran de la casa Drops en dos colors (blau petrol i blau denim). La idea era fer el davant d'un color, el darrera de l'altre i les mànigues a ratlles alternant els dos tons, Però un cop acabat el cos, vaig optar per no fer les mànigues, i així poder utilitzar el jersei tot l'estiu.

Aquí us ensenyo unes quantes fotos de la sessió de models, que difícil és fer una foto bona amb aquest belluguet!!!!

Aquí podeu veure els dos colorsQue us ha semblat??? Texans curts, gorra, ulleres i el jersei de la mare... Conjunt ideal per anar de passeig amb la mascota de la classe!!!


 Espero que us agradi!!!
________________________________________________________________

El año pasado tejí mi primer jersey, inspirado en un patrón de Lanas y Ovillos, os dejo el enlace aquí.

Para esta temporada también quería hacer alguna cosa para Abril, y encontré la inspiración en un libro de ganchillo de la casa Phildar que me regaló una buena amiga. Escogí un jersey sencillo y fresquito para poder aprovechar todo el verano. Por si tenéis curiosidad por el patrón os dejo los datos (ver fotos arriba).

En mi caso seguí las instrucciones para una talla 4 as. El hilo es Safran en dos colores (azul petrol y azul denim). La idea era hacer la parte delantera de un color, la trasera de otro y las mangas alternando los dos tonos. Pero una vez terminado el cuerpo, opté por no tejer las mangas, y así poder utilizar el jersey todo el verano.

Aquí os muestro unas cuantas fotos de la sesión de modelos, que difícil es conseguir una buena foto con este bichito!!!

Que os parece??? Tejanos cortos, gorra, gafas y el jersey de mamá... Conjunto ideal para ir de paseo con la mascota de la clase!!!

Espero que os guste!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada