9/3/16

El Drac Draguet

Fa dies que dono voltes a fer alguna cosa per Sant Jordi. Si em seguiu per les xarxes socials haureu vist algun intent de rosa...

Però per Sant Jordi no tot son roses, a l'Abril la tenen fascinada els Dracs, te uns quants contes de la llegenda de Sant Jordi que li encanten. Per això vaig decidir teixir-li un amiguet nou... De seguida que el va veure el a batejar com un dels seus llibres: El Drac Draguet!!!

El patró que he utilitzat el podeu trobar a la web de Lanasyovillos.com i és una cucada. Com la majoria d'amigurumis primer de tot he teixit les diferents parts, les he farcit amb cotó sintètic i les he cosit (per mi, aquesta part és la més pesada...)En aquest cas he utilitzat fil de coto Safran de Drops, 30 grams de color verd militar pel cos i 10 grams de color lila per la cresta, un ganxet de 2,5 mm, dos ulls de seguretat i una agulla llanera.I una vegada unit el trencaclosques aquí teniu el resultat:
Espero que us hagi agradat!!! Ens llegim!!!Hace días que le doy vueltas a hacer alguna cosa para Sant Jordi. Si me seguís en las redes sociales veréis algún intento de rosa...

Pero no todo son rosas, a Abril le fascinan los dragones, tiene unos cuantos cuentos de la leyenda de Sant Jordi que le encantan. Por eso decidí tejerle un nuevo amiguito... Tan pronto lo vio lo bautizó como el dragón de uno de sus libros: El Drac Draguet!!!

El patrón utilizado lo podéis encontrar en la web de Lanasyovillos.com y es una monada. Como la mayoría de amigurumis primero tejí las diferentes partes, las rellené con algodón sintético y las cosí (para mi, la parte más pesada...)

En este caso he utilizado hilo de algodón Safran de Drops, 30 gramos de color verde militar para el cuerpo y 10 gramos de color lila para la cresta, un ganchillo de 2,5 mm, dos ojos de seguridad y una aguja lanera.

Y una vez unido el puzzle, aquí tenéis el resultado!

Espero que os guste!!! Nos leemos!!!

2 comentaris: