20/11/16

Bufanda Pom-Pom

[texto en castellano al final]

Aquestes darreres setmanes he estat treballant en una bufanda per l'Abril. Normalment a l'escola no en porta, ens son més pràctics els tubulars Buff, però l'altre dia va trobar-ne una de quant era bebè i s'hi va posar a jugar i vaig pensar que era bona idea fer-li una bufanda nova.

La idea la vaig treure d'una imatge de pinterest que em va enviar una amiga. La bufanda de la foto està feta a mitja i vaig intentar adaptar el patró al ganxet.

He fet una bufanda amb els extrems en forma de triangle, on hi he afegit els pom-poms. El punt utilitzat és el punt mig, vaig començar a ferla amb el punt alt, però no em va fer el pes i vaig desfer i tornar a començar (coses que té el fet d'improvitzar...). La llana utilitzada és la Big Fabel Print de Drops, que feia molt temps que tenia i ja està descatalogada. A veure si més endavant us puc compartir el patró escrit per que pogueu teixir-la si us ha agradat. A la petita de la casa sembla que li ha agradat molt, sobretot que la bufanda tingui boletes!!!Espero que us hagi agradat!!! Ens llegim!!!
Estas ultimas semanas he trabajado en una bufanda para Abril. Normalmente para ir a la escuela no lleva, nos son más prácticos los tubulares Buff, pero el otro día encontró una de cuando era bebé y se puso a jugar y pensé que seria buena idea hacerle una bufanda nueva.

La idea la saqué de una imagen de pinterest que me mandó una amiga. La bufanda de la foto está hecho con dos agujas e intenté adaptar el patrón al ganchillo.

He hecho una bufanda con los extremos en forma de triangulo, donde he añadido los pompones. El punto utilizado es el punto medio, empecé a hacerla con punto alto, pero no me gustó y la deshice y volví a empezar (cosas que tiene improvisar...). La lana utilizada es la Big Fabel Print de Drops, que hacía mucho tiempo que tenia y ya está descatalogada.

A ver si próximamente puedo compartir el patrón escrito para que podáis tejerla si os a gustado.  A la pequeña parece que le ha gustado mucho, sobretodo que la bufanda tenga bolas!!!!

Espero que os haya gustado!!! Nos leemos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada