28/12/20

Gorro Pompons. Patró i tutorial.

Feia molt que no passava per aquí. Ha estat un any de decisions complicades i de desconnexió, però ara que començo a veure-ho tot amb una mica de perspectiva he decidit reactivar el bloc.

Encara no sé ben bé com ho faré, si tindré una publicació periòdica o m'hi passaré quan realment en tingui ganes. El que si que tenia clar era que la tornada havia de ser amb un patró i tutorial. 

Durant els darrers casi 3 anys he fet uns quants tallers monogràfics, alguns amb més èxit que d'altres... El que us porto avui és un dels més senzills, adaptable a qualsevol mida i llana o fil i dels que va tenir més ressò, el gorro Pompons!


He revisat el patró que vaig escriure i t'he preparat un pdf per que et puguis descarregar el patró, pots accedir-hi fent click.

VULL EL PATRÓ!!!

En els tallers, per ajudar a aquelles participants que no podien acabar el treball en el moment, vaig deixar gravats alguns tutorials amb els punts bàsics i les indicacions per acabar el projecte amb èxit. Aquí et deixo el que vaig gravar per aquest patró.Espero que us agradi i prometo passar-me per aquí una miqueta més sovint i si pot ser amb cosetes interessants i divertides.

Si us plau, no distribueixis el patró pel teu compte, si coneixes alguna persona a qui li pugui interessar redirigeix-lo a aquesta pàgina i ella mateixa podrà tenir accés al material de manera gratuïta. 

Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook i Instagram!!!

Una abraçada!!!5 comentaris: