27/11/16

Un bolet!!!

[texto en castellano al final]

Fa uns mesos el fabricant de llanes i fils DMC va enegar la iniciativa de El Club del Patrón. Consisteix en registrar el teu correu electrònic (al final del post que teniu a l'enllaç trobareu on) i cada setmana reps a la teva safata d'entrada un patró de ganxet o dos agulles de manera gratuïta. 

Fa uns dies el patró protagonista era una monada de bolet! El patró és de Lalala Toys i està ideat per teixir amb Natura XL... i per variar jo m'he saltat les indicacions!!! 



Vaig començar fent una versió amb fil Safran de Drops i un ganxet de 3 mm i el resultat em sembla una monada!!!





I vaig animar-me a teixir-ne un una miqueta més gran utilitzant fil Paris de Drops!




Ara ja només em falta teixir la mida original amb Natura XL!!! 

Entre els dos em quedo amb el petitó, és fàcil i ràpid de teixir, l'Abril el fa anar com si fos una pilota... i si li poses un cascabell a dins és pot convertir en un sonall ideal per a un bebè!

Us agraden? Ens llegim!!!



Hace unos meses el fabricante de lanas e hilos DMC empezó la iniciativa de El Club del Patrón. Consiste en registrar tu correo electrónico (al final del post del enlace encontraréis el lugar) y cada semana recibe en tu bandeja de entrada un patrón de ganchillo o dos agujas de manera gratuita.

Unos días atrás el patrón protagonista fue una monada de seta! El patrón es de Lalala Toys  y está ideado para tejer con Natura XL... y para variar yo me salté las indicaciones!!!

Empecé haciendo una versión con hilo Safran de Drops y un ganchillo de 3 mm y el resultado me pareció una monada!!!

I me animé a tejer otro un poco más grande con hilo París de Drops!

Ara solo me falta tejer la medida original con Natura XL!!! 

Entre los dos me quedo con el pequeñito, es fácil de tejer, Abril lo utiliza como si fuera una pelota... y si le añades un cascabel dentro se puede convertir en un sonajero ideal para un bebé! 

Os gustan? Nos leemos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada