2/5/17

Col·laboracions xules! La Lloca

[texto en castellano al final]

Ara ja fa dos mesos que vaig deixar la feina. Estava en una situació que traspassava els límits del treball i afectava la meva vida personal i també la salut. I quant arribes a aquests extrems has d'acabar prenent decisions dràstiques per intentar recuperar l'equilibri...

En els primers dies d'estar per casa  vaig fer dos popets per a la iniciativa dels Pops Solidaris (aquí teniu l'entrada que vaig fer), i buscant els punts de recollida vaig anar a parar a La Lloca, un espai fantàstic dedicat a la maternitat i criança amb un munt de coses precioses! Xerrant dels pops, de ganxet i dels nostres comptes d'Instagram, la Constanza m'ho va posar fàcil i va comentar-me si voldria fer-li alguna coseta per la botiga, ja que alguns clients li demanaven articles fets a mà. I no m'ho vaig pensar ni un segon!

Si mai passeu per la botiga podreu veure aquests sonalls i aquests barrets d'estiu... detalls fets a mà i amb molt d'amor.


Mireu el procès productiu!







Només em queda donar les gràcies a La Lloca i a la Constanza, que juntament amb la família i bons amics m'han ajudat a centrar-me una mica i donar-me ànims per seguir buscant el meu camí... potser serà el ganxet, potser serà una altra cosa, seguiré avançant i descobrint.

Gràcies per llegir-me!



Ahora ya hace dos meses que dejé mi empleo. Estaba en una situación que traspasaba los límites del trabajo y afectaba mi vida personal y también mi salud. Y cuándo llegas a estos extremos tienes que terminar tomando decisiones drásticas para intentar recuperar el equilibrio...

En los primeros días de estar por casa hice dos pulpitos para la iniciativa de los Pulpos solidarios (aquí téneis la entrada que hice), y buscando los puntos de recogida me encontré con La Lloca, un espacio fantástico dedicado a la maternidad y la crianza con un montón de cosas preciosas! Charlando de los pulpos, de ganchillo y de nuestras cuentas de Instagram, Constanza me lo puso fácil y me comentó si quería hacer alguna cosita para la tienda, ya que algunos clientes le pedían artículos hechos a mano. Y no me lo pensé ni un segundo!

Si alguna vez pasáis por la tienda veréis estos sonajeros y gorritos de verano... detalles hechos a mano y con mucho amor.


Solo me queda dar las gracias a la Lloca y a Constanza, que juntamente con mi familia y buenos amigos me han ayudado a centrarme un poco y darme ánimos para seguir buscando mi camino... quizás será el ganchillo, quizás será otra cosa, seguiré avanzando y descubriendo.

¡Gracias por leerme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada