25/4/17

El clauer bolet de la Paulina

[texto en castellano al final]

Fa un parell de mesos la Paulina em va fer un encàrrec. Havia vist els bolets que havia fet amb el patró de Lalala a El club el patrón de DMC, i va demanar-me una coseta especial, si li podia fer un clauer amb un petit compartiment secret.


Fer el clauer no va portar-me grans complicacions. Un cop em van arribar les anelles vaig unirles amb una cadeneta al mig del cap del bolet.


Però per fer el compartiment secret vaig haver de pensar com fer-ho, però aviat vaig trobar una sol·lució que crec va quedar força bé. Entre el peu i el cap del bolet vaig deixar un espai per poder guardar algún que altre secret! ;)


El fil utilitzat és el Safran de Drops, amb un ganxet de 3 mm. I aquí teniu el resultat final!!!


A mi em sembla super divertit, i a vosaltres??? Ens llegim!!!Hace un par de meses Paulina me hizo un encargo. Había visto las setas que hice con el patrón de Lalala de El club del patrón de DMC, y me pidió una cosita especial, si e podía hacer un llavero con un pequeño compartimento secreto.

Hacer el llavero no me llevó grande complicaciones. Recibidas las anillas las uní con una cadeneta en el centro de la cabeza de la seta.

Pero para hacer el compartimento secrete tuve que pensar un poco. Pronto encontré una solución que pienso que quedó bastante bien. Entre el pie y la cabeza de la seta dejé un espacio para poder guardar algún que otro secreto!!! ;)

El hilo utilizado es el Safran de Drops, con un ganchillo de 3 mm. Y aquí tenéis el resultado final!!!

A mi me parece super divertido, y a vosotros??? Nos leemos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada