13/9/17

Catifa Mandala de SusiMiu

[texto en castellano al final]

Dissabte passat vaig participar en un taller especial en un lloc ideal. Era el primer al que assistia d'aquestes característiques i em va captivar. 

El taller era per fer la preciosa catifa mandala dissenyada per la Laura de Susimiu i el lloc la bonica Botiga Taller que Rosas Crafts te a Barcelona. Sis hores de feina coneixent persones que comparteixen la teva mateixa afició, aprenent trucs i veien resultats, una experiencia per repetir.

Per treballar vam utilitzar 8 cabdells de Trapillo Premium de Rosas Crafts i un ganxet de 10 mm. Els colors? Una de les eleccions més difícils, on finalment vaig escollir els colors 013 gris fosc, 012 gris/blau clar, 007 lila i 006 rosa. Vaig fer l'elecció pensant en els tons del nostre menjador i vaig afegir el rosa pensant en que la catifa seria per l'Abril.

No cal dir que al arribar al taller tot estava a punt, el tutorial el mterial i uns detallets d'allò més cuidats! 


I durant el taller tot va ser perfecte, la Laura va estar pendent de totes i de tot i gràcies a això la catifa anava prenent forma rapidament.





Van ser 6 hores de treball, concentració i desconnexió! Una terapia ideal per posar punt i final a la no rutina de l'estiu!

Segur que teniu ganes de veure el resultat final... els que em seguiu per Instagram heu pogut veure algunes pinzellades per Stories, però aquí teniu la foto finish!


Bonica, oi? Ja sabeu, si mai us topeu amb l'oportunitat de fer un taller com aquest, aprofiteu i no el deixeu escapar!!! 

I si tenieu dubtes sobre els colors només cal que mireu la foto de grup! Mateix patró, diferents combinacions, totes precioses!!!


Fotografia de Laura de Susimiu (Facebook i Instagram)

I ja podeu veure qui s'ha agenciat la propietat de la catifa...



Moltes gràcies a la Laura de Susimiu i a la Paula de Rosas Crafts!!! Ja tinc ganes de veure que tramen per a els propers mesos!!!

Una abraçada!!! Ens llegim!!!



El sábado pasado participé en un taller especial en un lugar ideal. Era al primero que asistía de estas características y me cautivó.

El taller era para hacer la preciosa alfombra mandala diseñada por Laura de Susimiu y el lugar la bonita tienda taller que Rosas Crafts tiene en Barcelona. Seis horas de trabajo conociendo personas que comparten tu misma afición, aprendiendo trucos y viendo resultados, una experiencia para repetir.

Para trabajar utilizamos 8 ovillos de Trapillo Premium de Rosas Crafts y un ganchillo de 10 mm. Los colores? Una de las elecciones mas difíciles, donde al final me decanté por los colores 013 gris oscuro, 012 gris/azul claro, 007 lila y 006 rosa. Hice la elección pensando en los tonos de nuestro comedor y le añadí el rosa pensando en que la alfombra sería para Abril.

No hace falta decir que a la llegada al taller todo estaba a punto, el tutorial, el material y unos detalles de lo más cuidados!

Y durante el taller todo fue perfecto, Laura estuvo pendiente de todas y pendiente de todo y gracias a esto la alfombra tomaba forma rápidamente.

Fueron 6 horas de trabajo, concentración y desconexión! Una terapia ideal para poner punto y final a la no rutina de verano!

Seguro que tenéis ganas de ver el resultado final... los que me seguís por Instagram habéis podido ver algunas pinceladas por Stories, pero aquí tenéis la foto finish!

Bonita, verdad? Ya sabéis, si alguna vez tenéis la oportunidad de hacer un taller como este, aprovechad y no lo dejéis escapar!!!

Y si tenéis dudas sobre los colores solo tenéis que mirar la foto de grupo! Mismo patrón, diferentes combinaciones, todas preciosas!!!

Y ya podéis ver quién se ha agenciado la propiedad de la alfombra...

Michas gracias a Laura de SusiMiu y a Paula de Rosas Crafts!!! Ya tengo ganas de ver que traman para los próximos meses!!!

Un abrazo!!! Nos leemos!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada