19/9/17

La funda de la Nuri

[texto en castellano al final]

Sempre hi ha una primera vegada per tot. Com heu pogut veure si em seguiu, he treballat varies vegades amb trapillo, però no havia forrat mai un puf o un tamboret fins avui. 

La Nuri em va ensenyar un petit tamboret que tenia a casa i al que volia canviar-li l'aspecte fent-li una funda de trapillo. I jo li vaig dir que endavant!!! Aquí teniu la víctima de l'experiment abans de la transformació:


I aquí us deixo el material que vaig utilitzar per fer la funda:

1 bobina i 1/2 de trapillo Gris Pedra de Trap-art.
1 ganxet de 10 mm.
1 agulla llanera.
1 tisores.

La funda la vaig fer tota en punt baix, treballant en circular i agafant tan sols la part del darrere del punt, d'aquesta manera va quedant un dibuix d'espiral que em va agradar molt com quedava.


No havia treballat abans amb aquest trapillo i vaig notar que era molt més elàstic que altres que havia utilitzat, cosa que per fer la funda em va anar molt bé. 

Vaig començar amb un cercle màgic de 6 punts baixos i vaig anar augmentant els punts de manera progressiva (1 augment, 1 punt baix - 1 augment, 2 punts baixos - 1 augment, etc.) fins que faltaven 2 centímetres per que el cercle cobrís tota la part superior. A partir d'aquest punt vaig continuar treballant sense augments fins que tot el lateral del tamboret quedava cobert. En la darrera volta vaig aprofitar per fer unes quantes disminucions de manera que el teixit quedés fixat per la base.

Com us he comentat l'elasticitat del producte permet treure i posar la funda sense cap problema. 

I aquí teniu el resultat final!


A mi m'agrada molt com ha quedat, i el més important, a la Nuri també!

Ens llegim la propera setmana, i si vols saber més passat per Facebook, Instagram i Twitter!!! Una abraçada!!!



Siempre hay una primera vez para todo. Como habéis podido ver si me seguís, he trabajado varias veces con trapillo, pero no había forrado nunca un puf o taburete hasta hoy. 

Nuri me enseñó un pequeño taburete que tenía en casa y al que quería cambiar el aspecto con una funda de trapillo. Y yo le dije que adelante!!!

Aquí tenéis a la víctima del experimento antes de la transformación.

Y aquí os dejo el material que utilicé para hacer la funda:

1 bobina i 1/2 de trapillo Gris Piedra de Trap-art.
1 ganchillo de 10 mm.
1 aguja llanera.
1 tijeras.

La funda la hice toda en punto bajo, trabajando en circular y cogiendo solo la hebra trasera del punto, de esta manera va quedando un dibujo de espiral que me gustó mucho como quedaba.

No había trabajado antes con este trapillo y noté que era mucho más elástico que los que había utilizado, cosa que para hacer la funda era genial.

Empecé con un circula mágico de 6 puntos bajos y fui aumentando los puntos de manera progresiva (1 aumento, 1 punto bajo - 1 aumento, 2 puntos bajos - 1 aumento, etc.) hasta que faltaron 2 centímetros para que el círculo cubriera toda la parte superior. A partir de este punto fui trabajando sin aumentos hasta que todo el lateral del taburete quedaba cubierto. En la ultima vuelta aproveche para hacer unas cuantas disminuciones de manera que el tejido quedase fijado a la base.

Como os he comentado la elasticidad del producto permite sacar y poner la funda sin ningún problema.

Y aquí tenéis el resultado final!

A mi me gusta como ha quedado, y lo más importante, a Nuri también!

Nos leemos la próxima semana, y si quieres saber más pásate por FacebookInstagram i Twitter!!! Un abrazo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada