15/10/17

Les manoples i el seu patró

[texto en castellano al final]

Després d'unes setmanes de baixada els anims tornen a aflorir, i que millor per celebrar-ho que compartir un patró i convidar-vos a teixir aquestes boniques manoples de bebè.


Son unes manoples petitones, per a bebès de 0-6 mesos, molt sencilles i calentones. Per fer el patró em vaig inspirar en aquestes manoples de l'Okaidi que li van regalar a l'Abril quant va néixer.




Aquest vegada ho he volgut fer millor que els anteriors patrons, d'estar per casa, i he preparat un pdf descarregable amb les instruccions. El podreu trobar en català, castellà i anglès.


Espero que us agradi i veure un munt de manoples teixides per vosaltres!!! Al Nil li van encantar! Si més no no va lluitar aferrissadament per treure-se-les! ;)




Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!!

Una abraçada!!!




Después de unas semanas de bajón los ánimos vuelven a florecer, y que mejor para celebrarlo que compartir un patrón y invitaros a tejer estas bonitas manoplas de bebé.

Son unas manoplas pequeñas, para bebés de 0-6 meses, muy sencillas y calentitas. Para hacer el patrón me inspiré en estas manoplas de Okaidi que le regalaron a Abril cundo nació.


Esta vez he querido hacerlo mejor que en los anteriores patrones, de estar por casa, y he preparado un pdf descargable con las instrucciones. Lo podéis encontrar en catalán, castellano e inglés.



Espero que os guste y ver un montón de manoplas tejidas por vosotros!!! A Nil le encantaron! Al menos no luchó encarnizadamente para sacárselas! ;)




Nos leemos en la próxima entrada del blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por mis manos inquietas sígueme en Facebook, Instagram i Twitter!!!


Un abrazo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada