20/10/17

Cistell de trapillo penjant i el seu patró

[texto en castellano al final]

Avui us porto un nou patró, aquest cop de trapillo. Fa uns dies vaig publicar la fotografia d'uns cistellets per penjar a Instagram i van tenir molt èxit! I després d'una ràpida enquesta per stories el 92% dels votants volien el patró...


Així que els vostres desitjos són ordres i us he preparat el patró per teixir els vostres propis cistells i penjar-los per tota la casa! Que hi guardarieu? On els posarieu? A mi ja m'està rondant pel cap fer-ne una versió XL i penjar-los al rebedor, per poder guardar gorros, bufandes, guants... Però en lloc de fer volar coloms millor us deixo l'enllaç al patró:


Català / Castellano / English

El cistell blanc està teixit amb Trapillo Premium de Rosas Crafts, que m'encanta per què és molt suau i manejable. El color gris pedra l'he teixit amb Trapillo Temporada de Trap-art, aquest és més elàstic i més dur. Com podeu veure a les fotografies en els dos casos el cistell queda genial i és un gran element de decoració i emmagatzematge!Espero que us hagi agradat i si us animeu a teixir el vostre cistell no dubteu a compartir el resultat etiquetant #elganxetdelamarta o @elganxetdelamarta. Gràcies per compartir!Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!!

Una abraçada!!!


Hoy os traigo un nuevo patrón, esta vez de trapillo. Hace unos días publiqué la fotografía de un cestito en Instagram y tuvo mucho éxito! Y después de una rápida encuesta en stories el 92% de los votantes querían el patrón...


Así que vuestros deseos son ordenes y os he preparado el patrón para tejer vuestros propios cestos y colgarlos por toda la casa! ¿Que guardaríais en ellos? ¿Dónde los pondríais? A mi ya me está rondando por la cabeza hacer una versión XL y colgarla en el recibidor para guardar gorros, bufandas, guantes... Pero en lugar de irme por las ramas mejor os dejo el enlace al patrón:

¡QUIERO EL PATRÓN!
Català / Castellano / English

El cesto blanco está tejido con Trapillo Premium de Rosas Crafts, que me encanta por que es muy suave y manejable. El color gris piedra lo he tejido con Trapillo Temporada de Trap-art, éste es más elástico y más duro. Como podéis ver en las fotos en los dos casos queda genial y es un gran elemento de decoración y almacenaje!

Espero que os haya gustado y si os animáis a tejer vuestro cesto no dudéis en compartir el resultado etiquetando #elganxetdelamarta o @elganxetdelamarta. ¡Gracias por compartir!

Nos leemos en la próxima entrada en el blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por estas manos inquietas sígueme en Facebook, Instagram i Twitter!!!

Un abrazo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada