23/12/17

Tanquem una porta per obrir un munt de finestres

[texto en castellano al final]

Estem apunt de tancar un any, que per nosaltres ha estat força peculiar, per definir-lo d'alguna manera... Començant per un gener amb molt malestar tan físic com psíquic, que em va portar a prendre una decisió dràstica... deixar la feina. Així que l'1 de març em vaig trobar a casa, intentant posar-me a lloc i decidint que fer. I amb el suport dels de casa i refugiada en el ganxet cada dia era un pas endavant.

I per si això no era suficient per mantenir-me fora de la meva zona de confort, el David també es va embarcar en un nou projecte professional... som-hi!

I entre canvis i divagacions el cap no para de donar voltes... i voltes... i penses, és hora d'ampliar formació. Una formació diferent, adaptada al que m'agrada i que m'ajudi a prendre decisions... Un taller d'alfombra mandala de Susimiu impartit a Rosas Crafts, aprendre a teixir amb agulles circulars de la mà de la Lucía de Los retos de Lu (ara ja vaig pel segon nivell!!!), teixir un coixí XXL... fins que vaig fer un cop de cap i a l'octubre començava el curs de Business Craft de The Craft Academy amb l'Èlia Fibla al capdavant. Una oportunitat per fer del teu hobby un negoci i conèixer persones en la mateixa situació.

I vet aquí el nom del post... aquest 2017 tancarà les portes a un hobby per obrir moltes finestres a un petit negoci, a una forma de vida diferent, on jo prenc les decisions, jo m'equivoco i jo rectifico les coses per adaptar-les al meu entorn. El canvi no serà de cop, ni fàcil, però estigueu atents a les xarxes per que no us perdeu cap dels avenços, dels detalls i de les novetats!!!

Moltes gràcies pel vostre suport! Que passeu unes Bones Festes i que tingueu un 2018 espectacular!!! Un petó!!!

Us deixo algunes fotografies dels darrers treballs, que aquests darrers mesos he abandonat una mica el bloc...

Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!

Tortuga Vibemai


La corona d'aniversari de la petita

Cistell XL en rosa i lila

El meu primer jersei en procès

Half Granny Square xal


Estamos a punto de cerrar un año, que para nosotros ha sido peculiar, por llamarlo de alguna manera... Empezando por un Enero con muchas molestias físicas y psíquicas que me llevaron a tomar una drástica decisión... dejar el trabajo.

Así que el 1 de Marzo me encontré en casa, intentando centrarme y decidir que hacer. Y con el apoyo de los de casa y refugiada en el ganchillo, cada día era un paso adelante. 

Y si todo esto no era suficiente para mantenerme fuera de mi zona de confort, David también se embarcó en un nuevo proyecto profesional... vamos!!!

Y entre cambios y divagaciones mi cabeza no paraba de dar vueltas... y vueltas.. y piensas, es hora de ampliar formación. Una formación distinta, adaptada a lo que me gusta y que me ayude a tomar decisiones... Un taller de alfombra mandala de Susimiu impartido en Rosas Craft, aprender a tejer con agujas circulares de la mano de Lucía de Los retos de Lu (ahora a voy por el segundo nivel!!!), tejer un coijín XXL... hasta que decidí lanzarme a la piscina y en Octubre empecé el curso de Business Craft de The Craft Academy con Èlia Fibla a la cabeza. Una oportunidad de hacer de tu hobby un negocio y conocer de primera mano personas en la misma situación.

Y de aquí el nombre del post... este 2017 cerrará las puertas a un hobby para abrir ventanas a un pequeño negocio, a una forma de vida distinta, donde yo tomo las decisiones, yo me equivoco y yo rectifico las cosas para adaptarlas a mi entorno. El cambio no será de golpe, pero estad atentos a las redes sociales para no perderos los avances, los detalles y las novedades!!!

¡Muchas gracias por vuestro apoyo!¡Que paséis unas Felices Fiestas y que tengáis un 2018 espectacular!!! ¡Un beso!!!

Os dejo algunas fotos de los últimos trabajos, que estos meses he dejado un poco abandonado el blog...

Nos leemos en la próxima entrada en el blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por estas manos inquietas sígueme en Facebook, Instagram i Twitter!!!

2 comentaris:

  1. Felicitats Marta¡¡¡ Un gran pas el que has fet, no pot sortir malamentt....ànims i endavant¡¡¡ Molt bones festes i un bon 2018

    ResponElimina