18/9/13

Ganxet: Un nou entreteniment!!!

Doncs si, podem dir que he trobat un nou entreteniment: el ganxet.

Amb el naixement de l'Abril la major part del temps personal que tenia desaparegué. Es veritat que el David, amb la feinada que te, s'ho ha munta per que jo pugui esbargir-me una mica, però òbviament no és com abans. Per molt que tinguis petits moments, es pot dir que estàs 24 hores a disposició del bebè. 

I dit això, sembla mentida que una es busqui més feina. Però arriba un moment en que necessites fer coses fora del rol de "mare", per no explotar, per poder sentir que segueixes sent tu i que pots seguir fent coses, a poder ser, coses que t'agraden. I així va apareixer el ganxet. Al març, en una visita a la merceria vaig veure un pack d'"amigurumis". No tenia ni idea de que volia dir aquesta paraula, però el pack presentava una caixeta amb els estris per a fer petites fruites de ganxet. No m'ho vaig pensar i cap a la cistella!

Pack Amigurumi Fruites - DMC

Feia segles que no feia ganxet. De fet n'havia fet una mica als 15 anys, però 2 punts bàsics i ja està, de manera que podem dir que començava de 0. Però amb paciència i poca traça vaig anar fent, i vaig complir el meu objectiu de fer un cistellet de fruites per l'Abril. La veritat és que encara no les he fet totes, però 6 mesos després puc dir que ja tinc algo més o menys presentable (una pera, una remolatxa, una albergínia, una llimona, un calçot, una carabassa i una pastanaga. Us agrada?

El cistellet de l'Abril
Però la cosa no va quedar aquí. Una bona amiga em va recomanar el Raverly. Una mena de xarxa social de teixidors, on un munt de gent a nivell mundial penja els seus projectes, t'ensenya que fa, com ho fa i on pots trobar patrons per fer tota mena de coses. Entre això i després de descobrir la web de Lanas y ovillos, on hi ha tutorial en vídeo que estan molt bé, vaig decidir ampliar el meu catàleg de manualitats.

El meu segon objectiu va ser fer-li un gorro a l'Abril. I vaig decidir-me per el model mussol :). La veritat és que si te'l mires d'aprop pots veure infinitat d'imperfeccions, però per ser la meva primera creació ha quedat prou bé. Puc dir que estic orgullosa, i sembla que a l'Abril li agrada :)

El gorro mussol

El gorro mussol i l'Abril
I tant animada m'he trobat que he seguit amb un altre projecte. Aquest cop un gorro friki dedicat al David. A veure si endevineu de que és! :)


Jejeje! Un gorro Yoda!!!! Friki, friki, friki... però que es pot esperar d'uns pares com nosaltres... Que la nena encara no té 10 mesos i ja s'ha vist 5 temporades de The Big Bang Theory, 4 temporades de Dr. Who i la trilogia del Senyor dels Anells (tot en versió original subtitulada!!!!)

El proper objectiu és fer una bufanda a joc amb els dos gorritus, que s'apropa l'hivern i hem d'equipar a la pitufa!!!! Ja us aniré ensenyant les noves creacions en propers posts.

Espero que us hagi agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada