20/3/14

Ganxet: Sabatetes

Aquesta setmana us ensenyo el detallet que he fet per a una bebè recent nascuda, unes sabatetes!

A la xarxa podeu trobar un munt de patrons i tutorials, jo vaig triar unes sabatetes amb una estrella de detall de Lanas y ovillos. No és una feina senzilla, però tampoc requereix molta experiència fent ganxet. Seguint al detall les instruccions amb més o menys unes 3 horetes de feina he fet aquest parell.

En aquest cas, de cara a l'estiu, he utilitzat colors primaverals (taronja-N47 i groc-N16). Al ser per als peuets delicats d'un bebé he triat un fil 100% cotó, el Natura de DMC (a Igualada aquests fils les tenen a Cal Perico).

Sabatetes!

No és un super-regal, però li he dedicat temps, paciència i per tant tenen un trosset de mi. Espero que us agradin, mireu que maques li queden a la Sara!


Foto de Joya Moreno
_________________________________________________________

Esta semana os enseño un detallito que he hecho para un bebé recién nacido, unos zapatitos! 

En la red podéis encontrar montones de patrones y tutoriales, yo escogí los zapatitos con estrella de detalle de Lanas y ovillos. No es un trabajo sencillo, pero tampoco requiere mucha experiencia en el mundo del ganchillo. Siguiendo las instrucciones con más o menos tres horitas de trabajo he hecho este par.

En este caso, de cara al verano, he utilizado colores primaverales (naranja-N47 y amarillo-N16). Al ser para los piececitos delicados de un bebé he escogido un hilo 100% algodón, el Natura de DMC (en Igualada estos hilos los tienen en Cal Perico).

No es un super-regalo, pero le he dedicado tiempo, paciencia y tienen un trocito de mi. Espero os gusten, mirad que bonitas le quedan a Sara!
_________________________________________________________

This week I show you a detail that I made for a new born, a little shoes! 

I choose the pattern from Lanas y ovillos. It isn't an easy work, but you don't need to be a genius of crochet to make them. Following the instructions you can make this pair of shoes in about 3 hours.

I use the 100% cotton yarn Natura de DMC in Orange - N47 and Yellow - N16.

It isn't a super gift, but I use my time to do it and this shoes have a piece of me. I hope you like it. They look gorgeous in Sara's feet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada