5/3/14

Manualitats: Disfressa Princesa Leia

Aquest cap de setmana passat es va celebrar Carnestoltes. A casa som una mica frikis... bé, el David és molt friki! Abans de que nasqués l'Abril (buscant per internet un R2-D2 de peluix) vam veure una mini disfressa de Princesa Leia per bebés, vam estar temptats de comprar-la però finalment ens vam resistir.

Però la idea va quedar flotant a l'aire i quant vaig començar a fer ganxet vaig estar buscant algún patró per fer un gorret amb els donuts. Després de fer un mix entre diversos patrons trobats al ravelry.com, com que l'experiment va quedar mig decent, vam pensar d'aprofitar el tema per el carnestoltes d'aquest any.

Gorret de Princesa Leia


Teniem el complement, però ens faltava la disfressa. Solució per fer el vestidet: comprar feltre de color blanc i de color marró. A ull vaig fer el patró d'una mini túnica, que òbviament vaig haver de tallar dues vegades per que en la primera em vaig passar i vaig fer el vestit massa estret... Vaja, aquestes coses que solen passar quant sempre has estat una patata fent manualitats!!! 


Emprovant la túnica, abans de retallar baixos
i mànigues.
Després d'embastar el vestit i confirmar que aquest anava a la mida, va tocar cosir i ajustar, i en un pim-pam llestos!!! Aquí teniu a la petita Abril-Leia amb el seu fidel guardià R2-D2!

Mini Leia i el seu R2-D2
Que us sembla? Anava guapa? ;)


2 comentaris: