8/5/14

Ganxet: Gorrets

Les dues darreres creacions que he fet son dos gorrets. El patró que he utilitzat es el mateix, però el resultat és força diferent.

La idea és la d'un gorret de primavera/estiu trobat a Lanasyovillos.com. I aquí teniu el resultat:Diferents, oi? El motiu? Tot i ser el mateix patró, la talla dels gorrets és diferent i la llana utilitzada també. 

El més gran és per l'Abril. Està fet amb fil DMC Natura XL, un fil de cotó gruixut. El ganxet que vaig fer servir va ser del número 6. Un cop acabat el treball penso que potser hauria d'haver utilitzat un ganxet més gran per que el teixit  quedés menys tupit. Estic contenta del resultat tot i que es un gorret que per als dies de molta calor no funciona ja que tot i ser de cotó fa calor.El gorret petit és per fer un regal. D'aquí pocs dies ha de neixer la Clàudia i he volgut fer aquest detall. En aquesta ocasió he utilitzat el fil DMC Natura (molt més fi que l'XL) amb un ganxet del número 3. 

En els dos casos, al haver utilitzat una llana diferent a la del patró, he hagut d'adaptar les voltes d'aument segons el diàmetre que m'interessava. El truc és anar augmentant fins que aconsegueixes el diàmetre que té el cap del nen, i a partir d'aquí segueixes amb els mateixos punts fins arribar a la llargada desitjada. A la pàgina web del patró trobareu una guia de mides, tan sols s'ha d'anar fent amb la cinta mètrica al costat, per no passar-se ni quedar-se curt.

Espero que us hagin agradat, i per acomiadar-me, l'artista de la casa amb la creació!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada