30/5/14

Ganxet: Barret d'estiu

Hola de nou! En la darrera entrada us presentava dos gorrets d'estiu, i també us explicava que el que vaig fer per l'Abril no em va acabar de convencer. Trobo que és molt maco, però vaig equivocar-me amb la llana. Així que vaig decidir fer-ne un altre amb un patró diferent.

Vaig utilitzar aquest patró de Lanas y Ovillos, però aquest cop a part de les variacions per adaptar la mida a l'Abril i a la llana utilitzada també vaig fer un petit canvi de disseny.

El fil utilitzat és de DMC Natura Just Cotton colors N16 Groc i N13 Verd. Tot i que aquest fil es recomana treballar amb un ganxet del número 3, jo vaig optar per utilitzar un del número 4, d'aquesta manera s'aconsegueix que el punt no quedi tant tupit, per no cometre el mateix error que en el treball anterior i que no fos un gorret calorós. 

Detall del punt, teixit en espiral

En el patró el canvi de color el fa amb una cinta decorativa que posteriorment cus al voltant del gorro, just en el punt que comença la visera. Jo vaig optar per fer-ho integrat, d'aquesta manera tan sols vaig fer un canvi de color durant tres voltes i vaig iniciar la visera altra vegada amb el color original. D'aquesta manera m'estalvio cosir (que no se'm dona gaire bé) i evito que l'Abril trobi algun forat i es dediqui a tibar... Tampoc li he fet la flor decorativa, ja que per un gorret de batalla com aquest com més senzill millor.

Aquí teniu el gorret i la model, que no estava gaire per la feina!


 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada