12/12/14

L'arbre de Nadal

Tot i que aquesta entrada no té gaire relació amb el ganxet, te molt de treball manual i he pensat que us podria agradar.

Des de que ens vam casar a casa no hem tingut mai arbre de Nadal, però amb l'Abril a casa tenia ganes de fer un canvi de tradició. L'any passat vaig fer un intent, fallit, i aquest any he volgut rependre l'experiment (aprofitant que tenia tot el material).

La idea era fer un arbre de feltre, que servis per jugar i que fos reutilitzable. Fa molt temps vaig veure un arbre a Pinterest (us deixo l'enllaç aquí). Em va semblar una idea fantàstica, però jo no tinc coneixements com per cosir així de bé i vaig decidir fer la meva versió (bastant més cutre).

I aquí teniu! Dibuixem la silueta d'un arbre en un cartró gruixut i la forrem amb feltre.


Per enganxar vaig utilitzar cinta adhesiva de doble cara, i vaig rematar-ho amb cola blanca.

Un cop forrat vaig cosir-hi uns botons de colors, i el vaig enganxar a la columna del menjador, a l'alçada de l'Abril.


La idea era que l'Abril penjés ornaments fets amb ganxet als botons, però la idea no li va agradar gaire... Pobra campaneta!!!


Així que vaig decidir fer uns estels de cartró, li vaig demanar a l'Abril que els decorés...


... i amb una mica de blue tac són una joguina ideal per passar una estona decorant l'arbre!!!!!


Tot plegat molt casolà, però també molt divertit!!!

Espero que us hagi agradat! Una abraçada!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada