25/10/15

Treballs d'Octubre

Tot i que aquest mes no he publicat res he estat ocupada fent cosetes.

D'aquí una mica més d'un mes arriba l'aniversari de l'Abril, per això he treballat en un petit projecte que se que li farà molta il·lusió: una corona d'aniversari!!!
Encara no està acabada, falten uns detallets especials per la princesa de casa, però us deixo enllaç dels detalls dels materials utilitzats i el patró.

La Corona de la Reina de Casa!

També  va arribar a les meves mans un patró molt "cuco" que em servirà per resoldre alguns regalets! És la pera de La Cantatrice. 1 cabdell de Natura XL, un ganxet del número 7 i "voilà". Un patró fàcil, ràpid i moníssim, no us sembla?

La Pera Llimonera!


També he fet la superjaqueta patró de la Marta de The Bluü Room! M'ha quedat un pel més petita del que volia, però les ganes d'acabar-la em vam fer precipitar... Tot i això m'encanta, i no abandono la idea de fer-ne una altra una mica més folgada en un altre color.

La jaqueta molona!
De moment n'estic fent una en format mini per l'Abril, a veure si baixo l'estoc de llanes i puc tornar a fer una compra xula per renovar material.

I per acabar, estic seguint el curs de ganxet de The Bluü Room i he completat la primera pràctica: un estoig pels ganxets. Per aquest he utilitzat fil de cotó Safran de Drops Gris verd (Color 26) amb una agulla del número 3.Com podeu veure no he estat avorrida! Una abraçada!

_______________________________________________________________


Aunque no he publicado nada este mes he estado ocupada haciendo cositas.

Dentro de poco más de un mes es el cumpleaños de Abril, por esto he estado trabajando en un pequeño proyecto que se que le hará mucha ilusión: una corona de cumpleaños!!! 
Aún no está terminada, falta algún detalle especial. Os dejo un enlace con los detalles de los materiales y el patrón.

También llegó a mis manos un patrón muy mono que servirá para resolver algunos regalitos! Es la pera de La Cantatrice. 1 ovillo de Natura XL, un ganchillo del número 7 y "voilà". Un patrón fácil, rápido y monísimo, no os parece?

También he hecho la superchaqueta patrón de Marta de The Bluü Room! Me ha quedado un poco más pequeña de lo que quería, pero las ganas de terminarla hicieron que me precipitara...Aún así me encanta, y no abandono la idea de hacer otra un poco más holgada en otro color. De momento estoy haciendo una en formato mini para Abril.

Y para acabar, estoy siguiendo el curso de ganchillo de The Bluü Room y he completado la primera práctica: un estuche para ganchillos. Para éste he utilizado Safran de Drops Gris verde (Color 26) con aguja del número 3.Como podéis ver no he estado aburrida! Un abrazo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada