8/9/16

Me pareció ver un lindo gatito...

[texto en castellano al final]

Fa tres anys em vaig estrenar teixint els meus primers gorrets. El mussol i el Sr. Yoda han acompanyat a l'Abril durant els darrers hiverns (aquí teniu la info) però ja era hora de renovar aires!!!





Per al primer model de renovació, em vaig inspirar en el patró del gorret Gat de The Bluü Room. I dic que em vaig inspirar, perquè al triar una llana diferent vaig improvisar amb el número de punts i voltes i finalment vaig acabar el gorret de manera diferent, fent unes files de punt elàstic.

Us deixo l'enllaç del tutorial per si us animeu a donar-li un cop d'ull -> Gorro Gat Bluü






Un dels objectius de teixir cosetes petites i més ràpides també és buidar una miqueta l'estoc de llanes i fils. Per aquesta ocasió he utilitzat material que ja tenía, de fet el vaig comprar ara fa tres anys per fer els ulls del mussol!!!

I aquí teniu el resultat. M'agrada i queda divertit, i el més important, l'Abril n'està encantada!!!






MATERIAL

Mondial Merinos Extra - 80 gr. Color 200 - Negre / 10 gr. Color 100 - Blanc

Ganxet de 3,00 mm

Agulla llanera

Ens llegim!!!!



Hace tres años me estrené tejiendo mis primeros gorritos. Búho y Sr. Yoda han acompañado a Abril durante los últimos inviernos (aquí tenéis la info) pero ya era hora de renovar aires!!!

Para el primer modelo de renovación, me inspiré en el patrón del gorrito Gato de The Bluü Room. Y digo que me inspiré porqué al escoger una lana distinta tuve que improvisar con el número de puntos y vueltas y finalmente acabé el gorrito de manera distinta, haciendo unas hileras de punto elástico.

Os dejo el enlace del tutorial por si os animáis a darle un vistazo -> Gorro Gat Bluü


Uno de los objetivos de tejer cositas pequeñas y más rápidas también es vaciar un poco el estoc de lanas e hilos. Para esta ocasión he utilizado material que ya tenia, de hecho lo compré hace tres años para hacer los ojos del búho.

Y aquí tenéis el resultado. Me gusta y queda divertido, y lo más importante, Abril está encantada con él!!!

MATERIAL

Mondial Merinos Extra - 80 gr. Color 200 - Negro / 10 gr. Color 100 - Blanco

Ganchillo de 3,00 mm

Aguja lanera

¡¡¡¡Nos leemos!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada