19/12/18

Teixim un Gorro de Pompons?

[texto en castellano al final]

Falta poc per acabar l'any, però jo ja fa dies que estic centrada en el 2019 i allò que podré oferir-te durant el proper any. I com que per alguna cosa s'ha de començar, avui ja puc presentar-te el que serà el primer taller de 2019.
Segur que t'has fixat amb el títol del post i ja saps de que et parlo. Doncs si, t'animes a teixir un gorro juntes? Encara ens queden uns mesos de fresqueta i aquest és un projecte fàcil per a tots els nivells, ràpid i molt resultón!

Ja fa 3 o 4 anys que vaig teixir un gorro similar per  a l'Abril, però em venia de gust revisar les notes que vaig prendre, actualitza-les i muntar un taller apte per a qualsevol nivell de ganxet. Tan  sols necessites saber fer cadeneta i punt alt i amb aquesta base i quatre indicacions més tindràs un gorro de luxe.

Aquest és el gorro que vaig teixir per l'Abril, queda molt divertit i als nens els encanta, però...Sé que no tothom es posaria una peça així, de manera que en el taller t'ensenyaré a tancar el gorro de dues maneres, perquè no tinguis excusa 😉. Una imatge val més que mil paraules, que et sembla?


Aquí tens tota la informació del taller de ganxet que es farà a Igualada, a Les Fornitures, on la Montse te un espai acollidor i ideal per passar una bona estona teixint. 


I tu, t'animes a fer aquest gorro? Espero que t'hagi agradat, ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!
Falta poco para terminar el año, pero yo ya hace días que estoy centrada en el 2019 y que podré ofrecerte durante el próximo año. Y como por algo tenemos que empezar, hoy te presento el que será el primer taller de 2019.

Seguro que te has fijado en el titulo del post y ya sabes de que hablo. Pues si, te animas a tejer un gorro juntas? Aún nos quedan unos meses de fresquito y este es un proyecto fácil para todos los niveles, rápido y resultón! 

Ya hace 3 o 4 años que tejí un gorro similar para Abril, pero tenía ganas de revisar las notas que tomé, actualizarlas y montar un taller apto para cualquier nivel de ganchillo. Solo necesitas saber hacer cadeneta y punto alto, y con esta base y cuatro indicaciones más tendrás un gorro de lujo.

Éste es el gorro que tejí para Abril, queda mu divertido y a los niños les encanta, pero... 

Sé que no todo el mundo se pondría una pieza así, de manera que en el taller te enseñaré a cerrar el gorro de dos maneras, para que no tengas excusa 😉. Una imagen vale más que mil palabras, que te parece?

En el cartel de arriba tienes toda la información del taller que se hará en Igualada, en Les Fornitures, donde Montse tiene un espacio acogedor y ideal para pasar un buen rato tejiendo.

Y tu, te animas a tejer este gorro? Espero que haya gustado, nos leemos en la próxima entrada del blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por estas manos inquietas sigueme en Facebook, Instagram i Twitter!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada