30/12/18

Adéu 2018, benvingut 2019

[texto en castellano al final]

Acabem un any que ha estat ple de reptes i novetats. 

Començava el 2018 convertint un hobby amb una manera de viure, i no us enganyaré, la cosa és i està molt difícil. Però si no t'arrisques no pisques i era el moment de llençar-se a la piscina. Tothom sap que l'administració no t'ho posa gens fàcil, però sempre he cregut fermament en que les coses s'han de fer bé per poder tirar tots endavant, i això és el que he intentat fer i seguiré intentant, si més no, durant el proper any.

Obrir la botiga on-line a Etsy va ser un repte, i encara hi falten moltes coses i detalls que espero poder polir durant els primers mesos d'aquest nou any. 

També és un repte, encara que no ho sembli el tema de les xarxes socials. Sóc assidua de les xarxes, és un tema que m'agrada, i penjo contingut sovint, però tenir l'obligació de mostrar coses cada dia, que moltes siguin novetats, que cridin l'atenció, escriure les descripcions... en definitiva, intentar que agradi el que fas és molt esgotador i s'endú molt temps. 

@elganxetdelamarta #bestnine2018 


I parlant de temps... molt d'aquest ha quedat amagat en una activitat nova, els tallers de ganxet a Igualada. La Montse de Les Fornitures em va proposar fer tallers de ganxet a la seva botiga, i a l'abril m'estrenava amb un patró pròpi La Primera Rosa, un sonall especial per Sant Jordi. Han seguit molts més com la bossa de xarxa, el mocador de cap, el coixí C2C, el coll Wonder, els sotaplats Rústic, les espardenyes, la catifa Suzzette i el Mini Pessebre Minimalista...  També he tingut l'opció de fer un tallers fora d'Igualada alguns amb menys èxit (el taller a Rosas Crafts es va cancel·lar per falta d'inscripcions), altres amb molt bona acollida (un èxit a la sala polivalent de Copons), i jo molt contenta de poder continuar treballant moltes hores per poder seguir oferint més propostes i esperant que aquestes us agradin ! 😉 


Espai de tallers de ganxet a Les Fornitures


Durant el 2018 tinc la sensació que he fet moltes coses, però que n'han quedat un munt pendents, és el que passa quant ho has de fer TOT tú, que la ment va molt més ràpid que les mans. Així que espero que el 2019 em permeti seguir fent el que he fet fins ara i em doni una mica d'espai per poder afegir aquestes idees que s'han quedat pel camí.

Moltes gràcies per acompanyar-me en aquesta gran aventura i que el 2019 us porti el millor!

Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!
Terminamos un año lleno de retos y novedades. 

Empezaba el 2018 convirtiendo un hobby en una manera de vivir, y no os engañaré, la cosa es y está difícil.  Pero uno tiene que arriesgarse y era el momento de lanzarse a la piscina. Todo el mundo sabe que la administración no lo pone nada fácil, pero siempre he pensado que las cosas se tienen que hacer bien para poder avanzar, y esto es lo que he intentado hacer y seguiré intentándolo, al menos durante el próximo año.

Abrir la tienda on-line en Etsy fue un reto, y aun faltan muchas cosas y detalles que espero poder pulir durante los primeros meses de este año.

También es un reto el tema de las redes sociales. Soy asidua a ellas, es un tema que me gusta, y cuelgo contenido a menudo, pero tener la obligación de mostrar cosas cada día, que muchas sean novedades, que llamen la atención, escribir las descripciones... en definitiva, intentar que guste lo que haces es muy agotador y se lleva un montón de tiempo.Y hablando de tiempo... Y hablando de tiempo... mucho de este ha quedado escondido en una actividad nueva, los talleres de ganchillo en Igualada. Montse de Les Fornitures me propuso hacer talleres de ganchillo en su tienda, y en abril me estrenaba con un patrón propio La Primera Rosa, un sonajero especial para Sant Jordi. Han seguido muchos más como la bolsa de red, el pañuelo de cabeza, el cojín C2C, el cuello Wonder, los bajoplatos Rústic, las alpargatas, la alfombra Suzzette y el Belén Mini Pessebre Minimalista...  También he tenido la opción de hacer talleres fuera de Igualada algunos con menos éxito que otros (el taller en Rosas Craft se canceló por falta de inscripciones), otros con muy buena acogida (éxito total en la la sala polivalent de Copons), y yo muy contenta de poder continuar trabajando muchas horas para poder seguir ofreciendo más propuestas y esperando que éstas os gusten!  😉 

Durante el 2018 tengo la sensación que he hecho muchas cosas, pero que han quedado un montón pendientes, es lo que pasa cuando lo tienes que hacer TODO tu, que la mente va más rápido que las manos. Así que espero que 2019 me permita seguir haciendo como hasta ahora y que me de espacio para poder añadir estas ideas que se han quedado en el camino. 

¡Muchas gracias por acompañarme en esta gran aventura y que el 2019 os traiga lo mejor!

Nos leemos en la próxima entrada del blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por estas manos inquietas sígueme en Facebook, Instagram i Twitter!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada