31/1/19

Cistelles regal per nadons

[texto en castellano al final]

Molts cops a l'hora de fer un regal per un nadó que ha d'arribar o que ja ha nascut tens dubtes de que comprar... alguna cosa de la llista que els pares preparen en algún comerç, robeta, coses pràctiques com bolquers... 

Totes aquestes coses estan molt bé (us ho dic per experiència) però quant has de ser mare o pare una cosa que t'arriba al cor és aquell detall únic, que saps que no es troba a qualsevol botiga i que està fet amb tot el cor i pensat per a la personeta que acaba de néixer... Quant va arribar l'Abril ens va passar i és per aquest motiu que he preparat els següents regalets.

Conjunts de ganxet personalitzables per donar la benvinguda als més menuts! De moment us mostro dos exemples:

Teniu el conjunt amb l'Osset Samuel, un cistellet de trapillo i un mossegador de fusta de faig natural. En un suau to blau i combinat amb marró queda d'allò més elegant i bonic.
La segona opció està formada pel Conillet Tomás, una manteta d'acompanyament amb anella de fusta i un porta xumets a conjunt. En aquest cas he combinat un fil ben colorit per a aquelles famílies a qui agraden els color vius, i queda així de bonic i divertit!I aquests només son dos exemples, a partir d'aquí pots personalitzar i combinar els colors i els articles al teu gust. Una tortuga, un peixet, en lloc d'una manteta vols un sonall, i el cistell el vull quadrat en lloc de rodó... Tu imagina, demana i El Ganxet de la Marta ho crea!

Que us sembla?

Ens llegim la propera entrada al bloc, i si vols saber més del que em passa pel cap  i per aquestes mans inquietes segueix-me a Facebook, Instagram i Twitter!!Muchas veces a la hora de hacer un regalo para un bebé que tiene que llegar o que ya ha nacido te entran dudas de qué comprar... alguna cosa de la lista que los padres preparan en algún comercio, ropita, cosas prácticas como pañales...

Todas estas cosas están muy bien (os lo digo por experiencia) pero cuando tienes que se madre o padre una cosa que te llega al corazón es aquel detalle único, que sabes que no se encuentra en cualquier tienda y que está hecho con el corazón y pensado para la personita que acaba de nacer... Cuando Abril llegó nos pasó y por este motivo he preparado los siguientes regalitos. 

¡Conjuntos de ganchillo personalizables para das la bienvenida a los más pequeños! De momento os muestro dos ejemplos:

Tenéis el conjunto con el Osito Samuel, un cestito de trapillo y un mordedor de madera de haya natural. En un suave tono azul y combinado con marrón queda muy elegante y bonito. 


La segunda opción está formada por el Conejito Tomás, una mantita de acompañamiento con anilla de madera y un porta chupetes a conjunto. En este caso he combinado un hilo bien colorido para aquellas familias a quien gustan los colores vivos, y queda así de bonito y divertido!


Estos son solo dos ejemplos, a partir de aquí puedes personalizar y combinar los colores y los artículos a tu gusto. Una tortuga, un pececito, en lugar de la mantita un sonajero, y el cesto cuadrado... Tu imagina, pide y El Ganxet de la Marta lo crea! 

¿Que os parece?


Nos leemos en la próxima entrada del blog, y si quieres saber más de lo que me pasa por la cabeza y por estas manos inquietas sígueme en Facebook, Instagram y Twitter!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada