13/7/16

Cistell de trapillo

Fa uns quants mesos que tenia rondant per casa una troca de "trapillo" de Rosas Craft, però mai trobava temps per fer-ne alguna coseta... Fins que vaig dir prou i vaig posar-me a la feina!!!

Un projecte senzill i relativament ràpid: Un cistell per omplir amb un munt de fils i llanes!!!


A la xarxa trobareu un munt de patrons per fer cistells d'aquest estil. jo no en vaig utilitzar cap en concret. Senzillament vaig seguir les següents instruccions:

Cercle màgic de 6 punts baixos. Teixint en espiral, segona volta augment en cada punt de la volta anterior, tercera volta un augment i 1 punt baix, quarta volta un augment i 2 punts, i axí fins tenir la base del diàmetre que ens interessi. Un cap arribats aquí anar fent un punt baix a cada punt de la volta anterior fins assolir l'alçada desitjada. Si t'agrada pots afegir unes anses com he fet jo i llestos!!!

Ups! Tot amb ganxet de 12 mm!!!


Ja tinc més lloc on acumular llanes... aixo és un vici!!!!!

Ens llegim!!!Hace unos meses que tenia rondando por casa un ovillo de trapillo de Rosas Craft, pero nunca encontraba tiempo para hacer algo con el... Hasta que me decidí y me puse manos a la obra!!!

Un proyecto sencillo y relativamente fácil: Un cesto para llenar con un montón de hilos y lanas!!!

En la red encontrareis montones de patrones para hacer cestos de este estilo, yo no utilicé ninguno en concreto. Sencillamente seguí las siguientes instrucciones:

Circulo mágico de 6 puntos bajos. Tejiendo en espiral, segunda vuelta aumento en cada punto de la vuelta anterior, tercera vuelta un aumento y 1 punto bajo, cuarta vuelta un aumento y 2 puntos bajos, y así hasta tener la base del diámetro que nos interese. Llegados a este punto ir tejiendo vueltas con un punto bajo por cada punto de la vuelta anterior hasta tener la altura deseada. Si te gusta puedes añadir asas como he hecho yo y listos!!!

Ups! Todo con el ganchillo de 12 mm!!!

Ya tengo un lugar más donde acumular lanas... esto es un vício!!!

Nos leemos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada