25/8/16

Un bolset per l'Abril

[texto en castellano al final]

Aquest estiu se m'ha fet difícil fer tot el que m'hauria agradat amb el ganxet, però amb les vacances escolars tot es capgira una mica...bastant i he fet el que he pogut. No he estat parada, però se m'han quedat dos treballs a mitges, i un projecte (del que us he ensenyat algunes fotografies) a mig fer.

Avui us porto l'únic treball que he acabat durant el darrer mes: Una bosseta per l'Abril.

Fa uns mesos The Bluü Room va renovar la seva web, i amb el nou llançament regalava dos vídeos als seus subscriptors, un patró i una xerrada sobre creativitat. La bosseta qe us mostro avui està feta seguint aquest patró.

En el meu treball he seguit les instruccions fil per randa, a excepció del material. En lloc d'utilitzar el fil Natura Medium de DMC, vaig optar per escollir el Natura Just Cotton Spring de DMC. D'aquesta manera la bossa queda molt més menudeta i més de la mida que buscava per al bolso.

Un cop seguides les instruccions del tutorial el que vaig fer es una tira de punts baixos per fer la corretja del bolso i que així l'Abril se'l pogués penjar còmodament. I aquí teniu el resultat!

MATERIAL UTILITZAT:

50 gr. de Natura Just Cotton Sring (10 gr. del color 412 - gris + 40 gr. del color 410 - taronja). Jo vaig comprar el fil a la Merceria Vidal (Cap Perico) d'Igualada, però el podeu comprar a la botiga on-line de DMC.

Ganxet de 3 mm.

Agulla llanera

2 abaloris per decorar el cordill. Comprats a la botiga on-line d'Innspiro.

Espero que us hagi agradat, i si us animeu a fer la bosseta tan sols us heu de subscriure a la web de Bluü i obtindreu el patró gratuït.

Fins la propera!Este verano se me ha hecho difícil poder hacer todo lo que me habría gustado con el ganchillo, pero las vacaciones escolares lo alborotan todo un poco... bastante y he hecho lo que he podido. No he estado parada, pero se me han quedado dos trabajos a medias, y un proyecto  (del que os he mostrado algunas fotos) a medio terminar.

Hoy os traigo el único trabajo que he terminado durante el ultimo mes: Una bolsita para Abril.

Hace unos meses The Bluü Room renovó su página web, y con el nuevo lanzamiento regalaba dos vídeos a sus suscriptores, un patrón y una charla sobre creatividad. La bolsita que os muestro hoy está hecha siguiendo este patrón.

En mi trabajo he seguido al pie de la letra las instrucciones, a excepción del material. En lugar de utilizar el hilo Natura Medium de DMC, opté por escoger el Natura Just Cotton Spring de DMC. De esta manera la bolsa queda más menudita y más a la medida que buscaba para el bolso.

Seguidas las instrucciones del tutorial lo único que añadí fue una tira de puntos bajos para hacer la correo del bolso y que así Abril pudiera colgárselo cómodamente. ¡Y aquí tenéis el resultado!

MATERIAL UTILIZADO:

50 gr. de Natura Just Cotton Sring (10 gr. del color 412 - gris + 40 gr. del color 410 - naranja). Yo compré el hilo en la Mercería Vidal (Cap Perico) de Igualada, pero lo podéis encontrar en la tienda on-line de DMC.

Ganchillo de 3 mm.

Aguja llanera.

2 abalorios para decorar el cordón. Comprado en la tienda on-line de Innspiro.

Espero que os haya gustado. Si os animáis a tejer la bolsita tan solo tenéis que suscribiros a la web de Bluü y obtendreis el patrón gratuito.

¡Hasta la próxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada