21/6/17

Sonalls Stip and Haak

[texto en castellano al final]

Navegant per la xarxa es poden trobar coses meravelloses! Això em va passar buscant patrons per fer sonalls amb anella de fusta... remenant vaig anar a parar la pàgina de Stip and Haak on té un munt de patrons gratuïts que són una autèntica cucada!

I en aquesta pàgina vaig trobar aquests sonalls, que queden bonics en qualsevol color! La veritat és que han triomfat, i és que no poden ser més macos!
En aquestes fotografies podeu veure els tres models i algunes combinacions de colors. Us he de confessar que el meu preferit és l'osset... i a vosaltres quin us agrada més?

Si saps fer ganxet animat a teixir-los, uns grams de cotó (jo he utilitzat uns 20 grams de Safran de Drops), farcit i una anella de fusta apta per a nens.

I si lo teu no és el ganxet i en vols un, no dubtis en posar-te en contacte amb mi!

Espero que us hagi agradat! Gràcies per llegir-me i compartir!
Navegando por la red se pueden encontrar cosas maravillosas! Eso me pasó buscando patrones para hacer sonajeros con anillas de madera... rebuscando encontré la página de Stip and Haak donde tiene un montón de patrones gratuitos que son una autentica cucada!


I en esta página encontré estos sonajeros, que quedan bonitos en cualquier color! La verdad es que han triunfado, y es que no pueden ser más bonitos!


En las fotografías podéis ver los tres modelos y algunas combinaciones de color. Os he de confesar que mi preferido es el osito... y a vosotros cuál os gusta más? 

Si sabes hacer ganchillo anímate a tejerlos,unos gramos de algodón (yo he utilizado unos 20 gramos de Safran de Drops), relleno y una anilla de madera apta para niños.

Y si lo tuyo no es el ganchillo y quieres uno, no dudes en contactar conmigo!


Espero que os haya gustado! Gracias por leerme y compartir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada